Prima prestaties tijdens Indoor Stadskanaal

Wedstrijdverslag deel 3: Vier atleten kozen afgelopen weekend voor de warme indoorhal van Stadskanaal om een gooi te doen naar hun persoonlijke records. Lotte Slomp, Bram Voors, Tess Gerdes en Julian Keun kwamen in actie.

Lotte Slomp kwam in actie op de 50 meter, 60 meter en het kogelstoten bij de meiden junioren C. Op alle drie de onderdelen wist ze een derde plek te bemachtigen en de sprintonderdelen fleurde ze op door ook nog twee PR’s te noteren. De 50 meter legde ze namelijk af in 7,47 seconden en de 60 meter in 8,69 seconden. Lotte lijkt dus klaar te zijn voor het NK CD-junioren indoor van aankomend weekend.

Tess Gerdes stond bij de meiden junioren C voor maar liefst vijf onderdelen ingeschreven: de 50 meter, de 60 meter, de 50 meter horden, de 60 meter horden én het kogelstoten. Ze bleek echter weinig moeite te hebben met dit drukke programma. Bij drie onderdelen wist ze een PR te noteren. De 50 meter legde ze af in 7,97 seconden, de 50 meter horden in 9,22 seconden (wat tevens goed was voor een vierde plek) en de 60 meter horden in 10,90 seconden (eveneens goed voor een vierde plek).

Bram Voors, jongens junioren B, stond ingeschreven voor drie onderdelen, maar kwam uiteindelijk alleen in actie bij het hoogspringen. Met een hoogte van 1,35 meter werd hij vijfde.

De enige die voor een langere loopafstand koos, was Julian Keun. Hij kwam aan de start bij de 600 meter voor jongens junioren D. Julian finishte als tweede in een tijd van 1.57,17.