Meetrainen combigroep Groningen!

Vanaf oktober 2018 zijn we in Groningen gestart met een nieuwe meerkamp- en explosieve trainingsgroep. Dit is een samenwerking tussen het RTC Noord Atletiek en Groningen Atletiek. Onder andere atleten zoals Britt Weerman, Sofie Dokter, Esmee Douma, Annabel Paul, Danara Stoppels en Boas Okken trainen in deze groep!

Lijkt het je leuk om je prestaties binnen deze trainingsgroep te verbeteren en ben je net zo gemotiveerd als deze atleten, dan is het mogelijk om volgend seizoen, vanaf september 2019, mee te trainen in deze groep. In juni en juli is daarom een aantal keer de mogelijkheid om mee te komen trainen!

Voor wie:

  • Atleten vanaf 16 jaar (B-junior) en ouder.
  • Atleten die in training en op wedstrijden zichzelf graag willen verbeteren!
  • De groep staat open voor atleten van ALLE verenigingen, je hoeft dus niet per sé lid van Groningen Atletiek te zijn!
  • Je doet aan meerkamp of aan (een aantal) losse explosieve onderdelen zoals sprint, horden, verspringen of hoogspringen.

Wanneer:

Er kan worden getraind op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond en tevens op de zaterdagochtend wanneer er geen wedstrijden zijn.

Opgeven:

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Stuur dan een email naar de trainers Sybout Wijma en Matthijs Stuifzand via coachsybout@rtcnoordatletiek.nl en matthijs_stuifzand@hotmail.com om je aan te melden en voor meer informatie!